Goedkope autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering vergelijken

Hierboven kan je alle gegevens invullen die nodig zijn voor het maken van een premievergelijking. Kies de gewenste dekking, vul je kenteken en de andere gegevens in en het programma start met het berekenen van de goedkoopste autoverzekering premies. De goedkoopste autoverzekering staat bovenaan. Let op welk eigen risico er bij het tarief hoort. Soms heb je voor een paar euro meer premie, veel minder eigen risico of zelfs helemaal geen eigen risico.

Kies een goedkope autoverzekering uit en sluit de verzekering direct af. Je aanvraag wordt automatisch beoordeeld en geaccepteerd. Je ontvangt de polis gelijk in je e-mail. De groene kaart volgt per post.

Ieder jaar een nieuwe premievergelijking?

Ja dat kan. Als je het wilt, doen wij een premiecheck voor je. Is een andere autoverzekering op dat moment goedkoper, dan sluiten wij met een druk op de knop, de verzekering zo over naar de goedkoopste autoverzekering van dat moment.

Dit kunnen wij ook doen bij een motorverzekering of een bromfietsverzekering. Bespaar vandaag nog op je premie en sluit een verzekering af via Assurantiesite.nl